Rólunk

A bőr a lélek tükre. Tükrözi személyiségünket. Egész életünkben reprezentál minket.

A bőrt széppé és egészségessé varázsolni – ez KLEANTHOUS kutatásainak és működésének elsőszámú célja.

E cél érdekében ötvözzük a modern technológiát – az ultrahangot, a biorezonanciát és a fényterápiát- a bőrregeneráció tudományos módszerével.

Tartson velünk! Szánjon rá egy kis időt, és KLEANTHOUS készen áll az Ön szépségét szolgálni.

ÖRÖK FIATALSÁG…

Az örök fiatalság keresése emberemlékezet óta a tudományos kutatások fő kérdése. Nagyon sok időt töltöttünk azzal, hogy választ találjunk a kérdésre: mi szükséges ahhoz, hogy fiatalos, vitalitással teli és egészséges külsőnket megőrizzük.

Gondoljunk bele, mi történne, ha megállítanánk az öregedés folyamatát, és a múló időt „becsapnánk”.

Sugárzó kinézetünk lehetne és környezetünktől csupa pozitív visszajelzés érkezne felénk. Bőrünk fiatalabbnak látszana és az öregedés folyamata megállna.

Mára az örök fiatalság elérhető céllá vált!

A modern tudomány egyre több betekintést enged sejtjeink működésébe. A DNS dekódolva van, ezért egyre többet érthetünk meg abból, hogy mi, miért történik. Kimutattuk, hogy bizonyos molekulák befolyásolják sejtjeink életerejét és regenerációs képességét: ezek az úgynevezett

cell supporting molekulák (c.s.m.)

A KLEANTHOUS Laboratórium felhasználta egy sejtbiológiai kutatás eredményét, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.)  hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – mellyel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.

Tudományos munkánk során sosem tévesztjük szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágyát.