Termékek Cellular system/ my serum
my serum Cellular system
my serum
exkluzív, csak Önnek…

A My serum húsz év tapasztalat eredménye a sejtregeneráció és az Anti-Aging terén. Mindezt a tudást hasznosítjuk, hogy egy teljesen új bőrápolási rendszert állíthassunk a bőrápolás szolgálatába. A cél ennek során a bőr jelenlegi állapotból a kívánság szerinti állapotba történő átalakítása.

A személyes életmód (bőr, táplálkozás, viselkedés- és környezeti elemzés) figyelembe vétele mellett elvégzett átfogó anamnézist követően elkészül az A.S.L.-profil (advanced skin and lifestyle profile).

Az így nyert információkból, kizárólag a vendég részére, személyre szabott bőrápoló szérumot állíthatunk össze a hatóanyagok személyre szabott kombinációjával - my serum.

Ennek során a jelenleg rendelkezésre álló tizennyolc hatóanyag-esszenciát variálva 100 %-ban testre szabott, a vendég bőrének egyéni igényéhez alkalmazkodó bőrápoló terméket állítunk elő, mellyel a kezelést végezzük.  A cél a bőr biológiai fiatalítása a sejt saját regenerációs folyamatát beindítva.

Rendszeres használatával a bőr érezhetően és láthatóan fiatalabbá válik.kozmetikusoknak

Csatlakozzon Ön is KLEANTHOUS csapatához! Amennyiben Ön szépségipari szakember, intenzív képzéseinkkel és innovatív, magas minőségű termékkínálatunkkal a legmodernebb regenerációs kozmetikai kezeléseket nyújthatja vendégeinek. REGISZTRÁCIÓ
SILIA sampon
hajhullás ellen