Rólunk írták

Dr. Szabó Judit Anna, gyógyszerész; marketing és orvos-esztétikai szaktanácsadó

2013.07.23.
„Az egyik legproblémásabb bőrterületem a szemem környéke. Már több éve keresgéltem azt a krémet, amely valóban csökkenti a szemkörnyéki ráncaim számát, mélységét, és látványosan, tartósan hidratálja a szem körüli vékony bőrt. Úgy tűnik, a SkinTone szemmaszkban most megtaláltam!”

Dr. Szabó Judit Anna, gyógyszerész; marketing és orvos-esztétikai szaktanácsadó

Tomán Szabina, model

2013.01.14.
"Nagyon fontosnak tartom a tisztítást és a rendszeres radírozást. Szükséges, hogy hagyjuk levegőzni a bőrt, ne viseljünk mindig sminket. A szemránckrém elengedhetetlen számomra, valamint az ajak és az ajak környékének ápolása. Új kedvencem Gáspár Ágnes ajánlására KLEANTHOUS-tól a 24/7 balancer maszk."

Tomán Szabina, model

Csányi Sándor, színművész

2012.11.29.
"Egy kozmetikai kezelésnél nyilvánvalóan a végeredmény a legfontosabb, én is azt várom tőle, hogy minél előbb és minél tovább látszódjon a hatása a bőrömön. Nagyon ritka, hogy egy kezelés ilyen hamar és ilyen látványosan hat, ezért lett a kedvencem a Sono Beauty Lifting."

Csányi Sándor, színművész

Gór Nagy Mária, színművésznő, Budapest

2011.03.24.
A SkinTone sono beauty lifting kúra nemcsak rendkívül hatásos, hanem hihetetlenül kellemes arckezelési program. Az első alkalomtól kezdve, folyamatosan javult bőröm állapota. A kúra hat kezelésből, valamint speciális termékekből álló otthoni ápoló programból állt. A kúra után volt, aki meg volt győződve, hogy plasztikai műtéten estem át. Fiatalabb önmagam néz vissza rám a tükörből.

Gór Nagy Mária, színművésznő

P. Éva, Budapest

2011.03.24.
Üzletasszonyként nagyon fontos számomra,hogy az első benyomás rólam a lehető legjobb legyen. Ezért mindig is minőségi terméket használtam,és jó kozmetikusokhoz jártam.

Amióta viszont a Sono Beauty Lifting kúrát használom,a nyugalmam,hogy nem öregszik a bőröm,és hogy mindig a lehető legjobb formámat adom,teljesen az enyém.

Beléptem a „kortalanok táborába”,és ezt eddig egy termékcsalád,és egy szolgáltatás sem nyújtotta rajtatok kívül.
Hálás vagyok a minőségi kiszolgálásért,a professzionális itthoni termékekért,és a valóságos, nem csak átmeneti eredményekért.

P. Éva

Sz. Ágnes, Budapest

2011.02.12.
KLEANTHOUS anti aging kúrája, a SkinTone sono beauty lifting mellett teszem le a voksom. Már négy éve, hogy rendszeresen, évente ismétlem a kúrát kedvenc szalonomban. Ezzel a lehető legjobb állapotában tartom az arcbőröm! Ami nagyon fontos: a kézfejem bőrének kezelése is a program része!

Sz. Ágnes

M. Boglárka, Budapest

2011.02.11.
A SkinTone sono beauty lifting kúra eredménye egészen rendkívüli volt. Pórusaim összehúzódtak, bőröm rózsás árnyalatú lett, ráncaim mélysége látványosan csökkent. Mindez fájdalommentesen! Köszönöm!

M. Boglárka

B. Jánosné, Budapest

2011.02.04.
Évek óta használom KLEANTHOUS SILIA samponját. A kedvenc termékem lett, nemcsak megállította hajhullásom, hanem hajam fényesebb, egészségesebb és kevésbé zsírosodik.

B. Jánosné

G. Ivett, Budapest

2011.02.03.
A három hetes SILIA fejbőr terápia véget vetett rendkívül erős hajhullásomnak. Autoimmun betegségben szenvedek, eddig még semmi nem segített. Nagyon hálás vagyok!

G. Ivett

K. Dénes, Pécs

2011.02.02.
Hajhullásom 3 hét alatt megállt, és hamarosan a fodrászom is észrevette, hogy rengeteg új hajszálam nőtt ki!

K. Dénes

A. Zsoltné, Budapest

2011.02.01.
KLEANTHOUS rozacea elleni termékei tökéletesen kezelik rozaceámat. Soha többé nem mondanék le az otthoni repair maszkomról és a 24/7 couperose kezelésekről a kozmetikusomnál!

A. Zsoltné