Kezelések Cellular system/ a személyre szabott kezelés
Cellular system

FORRADALMIAN ÚJ KUTATÁSI EREDMÉNYEK...

KLEANTHOUS elsőként mutat be egy tökéletesen új Anti-Aging kezelést, mely a bőr egyéni igényeinek és rendszerének felel meg. Személyre szabott kezelések és termékek, melyekben a világ legmodernebb és legértékesebb kozmetikai hatóanyagait vonultatjuk fel.

ANTI - AGING…

KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár a ránctalanításról, a sejten belüli struktúra újraprogramozásáról, vagy kommunikációs rendszerének javításáról, szabad gyökök elleni védelemről, a kollagénszintézis újraindításáról, vagy akár a nedvességmegtartó képesség növeléséről, a cell supporting molekulák (c.s.m.) hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését ezzel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.

a személyre szabott kezelés

célja

A bőr tökéletes állapotba történő átalakítása

milyen bőrtípusra

Személye szabott kezelés egyedi szérummal

hatóanyagok

c.s.m. molekulák, arany, platina, malachit, selyemprotein, fehér tea, vitaminok, aminosavak, hematit, ura, hyaluron, stb.

kezelési leírás

Stresszoldás, letisztítás, mély peeling, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia), kezelés my serummal, maszk, ránctalanító kleanthous masszázs

 

 

* a legkisebb bioaktív molekulák, melyek a bőrsejtek működését hosszú távon támogatják. KLEANTHOUS kutatásai alapján. Minden bőrtípusra.

kozmetikusoknak

Csatlakozzon Ön is KLEANTHOUS csapatához! Amennyiben Ön szépségipari szakember, intenzív képzéseinkkel és innovatív, magas minőségű termékkínálatunkkal a legmodernebb regenerációs kozmetikai kezeléseket nyújthatja vendégeinek. REGISZTRÁCIÓ
SILIA sampon
hajhullás ellen