Kezelések 24-7/ High performance kezelés
24-7

Az élet tele van változással. A környezeti ártalmak, a napszakok, az évszakok folytonosan váltják egymást. Bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra, és ez nem történik észrevétlenül: túl van terhelve, és ez megmutatkozhat szárazságban, vagy fénylő foltokban. A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrnek, hogy az önmagán segíthessen, ezáltal friss, ragyogó és sugárzó legyen.

High performance kezelés

célja

A bőr rugalmasságának visszaállítása és struktúrájának javítása, kollagénfelépítés, vérkeringés javítása, salaktalanítás, elasztinrostok ujrastrukturálása.

milyen bőrtípusra

Felszíni és mélyrétegi víz és zsírhiányos bőrre, 40 éves kor felett.

hatóanyagok

c.s.m. molekulák, kollagén, elasztin, allantoin, porcelánföld, acerola cherry, homoktövis, gyömbér, stb.

kezelési leírás

Letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés high performance szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs.

 

 

* a legkisebb bioaktív molekulák, melyek a bőrsejtek működését hosszú távon támogatják. KLEANTHOUS kutatásai alapján. Minden bőrtípusra.

kozmetikusoknak

Csatlakozzon Ön is KLEANTHOUS csapatához! Amennyiben Ön szépségipari szakember, intenzív képzéseinkkel és innovatív, magas minőségű termékkínálatunkkal a legmodernebb regenerációs kozmetikai kezeléseket nyújthatja vendégeinek. REGISZTRÁCIÓ
SILIA sampon
hajhullás ellen