Kezelések 24-7/ Complex h kezelés
24-7

Az élet tele van változással. A környezeti ártalmak, a napszakok, az évszakok folytonosan váltják egymást. Bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra, és ez nem történik észrevétlenül: túl van terhelve, és ez megmutatkozhat szárazságban, vagy fénylő foltokban. A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrnek, hogy az önmagán segíthessen, ezáltal friss, ragyogó és sugárzó legyen.

Complex h kezelés

célja

Az arc izmainak ellazítása, a bőr nedvességkészletének hosszú távú feltöltése, kollagénfelépítés, vérkeringés javítás

milyen bőrtípusra

Mimikai ráncok a szem és száj környékén, homlokon, nyakon

hatóanyagok

c.s.m. molekulák, keresztkötéses és nem keresztkötéses hyaluron, gatuline expression (növényi botox-like hatóanyag), gyömbér, acerola cherry, allantoin, méz, stb.

kezelési leírás

Letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés complex h szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs

 

 

* a legkisebb bioaktív molekulák, melyek a bőrsejtek működését hosszú távon támogatják. KLEANTHOUS kutatásai alapján. Minden bőrtípusra.

kozmetikusoknak

Csatlakozzon Ön is KLEANTHOUS csapatához! Amennyiben Ön szépségipari szakember, intenzív képzéseinkkel és innovatív, magas minőségű termékkínálatunkkal a legmodernebb regenerációs kozmetikai kezeléseket nyújthatja vendégeinek. REGISZTRÁCIÓ
SILIA sampon
hajhullás ellen